Monday, October 24, 2011

ESSIE

O.P.I. kan maar beter uitkijken, want er is een nieuwe nagellak-koningin in het land!

Nagellak noemt ze de lippenstift van de 21e eeuw, want naar je handen kan je nog kijken nadat je er een kleurtje op hebt aangebracht. Ze zegt dat er geen betere therapie is dan het lakken van je nagels, omdat je humeur zò verandert met het kleurtje dat je aanbrent. Ze heeft een basiscollectie van meer dan honderd kleuren en brengt daarbovenop per jaar nog eens vier extra collecties uit.

Maar wié precies is die Essie nu weer?




Essie is al geruime tijd bekend in de States - ze lanceerde er haar eerste collectie in 1982 (in Vegas, waar anders?) en haar lakjes werden op elke catwalk van de New York Fashion Week gespot. Helaas werd het merk in België enkel verkocht bij manicuresalons en gespecialiseerde zaken, dus hier was Essie dan ook niet zo bekend.

Een dikke, vette, met serpentines versierde 'MAAR' is hier echter heel hard op zijn plaats.

Essie is namelijk op maandag 17 oktober naar ons kleine landje afgezakt. Ze kwam er zichzelf en haar fabulous collectie voorstellen aan beauty-editors en bloggers van over het hele land. Na ruim de tijd te nemen om met élke geïnteresseerde fashionista te babbelen over haar kleurtjes en inspiraties, kondigde Essie aan dat haar 100 meest populaire lakjes vanaf november 2011 ook verkocht zouden worden in elke Belgische Di en Ici Paris XL. Hoeraaaaa!!!

Een kleine blik op haar 2011/2012-collectie krijg je hier alvast, maar als je nog even wil verdertrippen op je Essie-high, neem dan zéker een kijkje op haar website via deze link.




Geniet van die therapie! ;-)


x Magel

No comments:

Post a Comment